<

Волинський нардеп переконаний, що потрібно створити механізм спецконфіскації коштів, які Янукович вкрав у народу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:27 | 13.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Народний депутат України переконаний, що потрібно створити механізм спецконфіскації коштів, які Янукович вкрав у народу.

Про це він заявив 14-го вересня під час чергової зустрічі жителями свого виборчого округу, – повідомляє прес-служба Народного фронту.

Народний депутат, член політичної патрії “Народний Фронт” Ігор Гузь заявив, що  створення такого “механізму” є першочерговим завданням його та колег.

Він повідомив, що депутати від послідовно НФ зареєстрували кілька законопроектів з цього приводу, провели їх через парламентські комітети – “але лобісти адвокатів Януковича “завалили” всі спроби розгляду на пленарному засіданні”, – додав депутат.

Зокрема, створенню механізму спецконфіскації запекло опирається “об’єднана опозиція” (“Окупаційний блок” + “Батьківщина” + Каплін + Добродомов + Береза) та інші деструктивні популісти (Лещенко, Найєм тощо). 14 вересня презентовано новий законопроект про спецконфіскацію, розроблений під час парламентських канікул спільною робочою групою Верховної Ради та Мінюсту (співголови – Антон Геращенко та Павло Петренко) за участі європейських експертів.

“Неголосування за цей законопроект покаже, хто з депутатів не хоче, щоби вкрадені Януковичем гроші повернулися до держбюджету”, – запевнив народний депутат.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця