<

Волинські лісівники допомогли ЗСУ на понад 4 мільйони гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:58 | 15.05.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Волинські лісівники для забезпечення оборони держави власним товаром станом на квітень цього року надали допомоги Збройним Силам України на суму понад 4 мільйони гривень.

Також з початку проведення АТО військовими комісаріатами вилучено 19 автомобілів, з них 11 легкових та 8 вантажних, – повідомили у прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства

Нагадаємо, що Волинські лісівники відправили до Маріуполя 34 вагони деревини для зведення фортифікаційних споруд в секторі М. Також півсотні робітників лісової галузі краю перебували близько двох тижнів в Маріуполі та приймали участь у будівництві оборонних споруд.

За словами начальника Волинського управління лісового та мисливського господарства Василя Мазурика, лісівники продовжуватимуть надавати й далі допомогу щодо зміцнення обороноздатності держави.

«Ми повинні зробити все, щоб зупинити і завдати поразки російському агресору. Оборона країни – спільна справа кожного. Мені приємно, що волинські лісівники активні у цьому питанні і роблять все можливе», – зазначив Василь Мазурик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця