<

Волинські студенти й викладачі передали бійцям на схід термобілизну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:16 | 6.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
термобілизна

Учні та викладачі педколеджу у Володимирі-Волинському купили термобілизну та інші необхідні речі для військових на сході України, – інформує інтернет-видання «БУГ».

Так, 6 жовтня студенти та викладачі Володимир-Волинського педагогічного коледжу передали 46 комплектів термостійкої білизни і 26 комплектів дощовиків та засоби індивідуальної гігієни військовослужбовцям, котрі захищають нашу батьківщину на сході країни.

За словами директора навчального закладу Миколи Савельєва, на ініціативу профспілкового комітету педагогічного коледжу відгукнулося багато студентів і викладачів. Всього протягом тижня вдалося зібрати майже 15 тисяч гривень. На ці кошти й придбали комплекти термостійкої білизни, дощовики засоби гігієни. Директор також подякував Тетяні Мороз, завдяки якій вдалося придбати такі необхідні для військовослужбовців речі за досить низькою ціною.

Забирали допомогу для захисників бійці першого батальйону територіальної оборони прапорщик Ігор Трикуш та підполковник Юрій Білоус. Вони подякували за підтримку, надану викладачами і студентами педколеджу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер