<

Волонтери привезли 14-ї бригаді гуманітарну допомогу, зібрану селянами Львівщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:19 | 18.01.2016 / Новини / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Парафіяни церков у Буську, Йосипівці, Кутах, Олесько та Ожідові зібрали для військових, що несуть службу у зоні АТО продукти для святкового столу на Водохрещення Господнє.

Окрім продуктів тривалого зберігання, військові отримали величезну макітру вареників. Макітру зробив відомий майстер гаваречцького посуду Іван Луківський, – повідомляє Якушев Владислав.

«Ми не повинні забувати хлопців, які боронять наш край. Ми розуміємо, війна не прийшла у наші хати, тому, що вони тримають ворога під Донецьком та Луганськом», – сказав фермер Михайло Цюрко.«14-та бригада не єдина у яку ви привезли допомогу. Цього разу ми об’їдемо багато підрозділів. А загалом, це наша 31 поїздка», – розповів волонтер, доцент Львівського аграрного університету, Зеновій Гошко.

«Ми не очікували, що на це велике свято в нас буде такий багатий стіл. Щиро дякуємо людям, яки допомагають нам, священикам, які зібрали цю допомогу в себе на парафіях, та волонтерам, які привезли її нам», –  сказав офіцер по роботі з особовим складом 14-ї ОМБр Олександр Пашкевич.

14-та механізована бригада з Волині сьомий місяць знаходиться на передовій, та тримає обороні в районі населених пунктів Марїнка та Красногорівка.      




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа