<

Жителі Володимира-Волинського можуть монетизувати зекономлену субсидію до 1-го листопада

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:04 | 11.09.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Продовжився період подачі заяв на монетизування зекономлених субсидій в попередній опалювальний сезон. Як розповів 11-го вересня заступник начальника соцзахисту Володимира-Волинського Володимир Коломій, уряд продовжив термін подачі заяв до 1-го листопада.

“Подача заяв на монетизацію зекономленої субсидії продовжено до 1 листопада 2018 року. На сьогодні в управлінні прийнято 1073 заяви”, – говорить Коломій.

Посадовець повідомив, що всі жителі Володимира-Волинського, які не встигли написати заяви на монетизацію можуть прийти і подати їх.

За державою зберігається заборгованість перед комунальними підприємствами у Володимирі-Волинському, і станом на 11-те вересня становить понад 10 мільйонів.

Довідково: Уряд розпочав монетизацію субсидій для заощадливих. В середньому кожен громадянин, який зекономив газ узимку, отримає близько 700 грн. Виплати почали вже отримувати мешканці Київщини та Хмельниччини.  Загалом, заяви на монетизацію газових субсидій написали близько 1,127 млн українців. Ще майже 21 тисяча людей – за зекономлену електрику, яка використовувалася для опалення помешкання. Всі, хто написав заяви до 1 вересня, отримають гроші на початку опалювального періоду. Під монетизацію підпадають зекономлені 150 кіловатів електроенергії для опалення або 100 кубів газу.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа