<

Жителька Володимира-Волинського купила апельсини з черв’яками в одному із маркетів міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 13.02.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

Жителі Володимира-Волинського продовжують інформувати про невдалі або ж неякісні покупки продуктів в міських супермаркетах. Цього разу в соцмережі поділилися фото апельсинів із черв’яками всередині. Проте, у коментарях частина користувачів захищають маркет, мовляв, усередину ж цитрусових в магазині не заглянеш.

Відповідні світлини невдалої покупки містянка поширила у фейсбук-спільноті ВолодимирІнфо.

“Супермаркет “Рукавичка” дивує своїх покупців сюрпризами – черв’яками! Будьте обережні!”, – написала Александра Лукьянюк.

“Для чого викладати цей… коментар?! Можна подумати, людина навмисно псує репутацію закладу. Вона ж, коли купує, не може заглянути в кожен фрукт чи навіть овоч! Це добре, що це вона нарізала, а не діти самі їли! Попередила інших, що саме у них таке можливо!”, – обурюється Марина Сиротюк.

У дискусії, яка “розгорілась” під постом, Олександр Пилипчук пише:

“Справді товар розвозять по усіх маркетах, і не факт, що саме в цей привезли такі! Але давайте подумаємо логічно – якщо там черв’як? То товар має мати ознаки псування на зовнішній поверхні!? А відтак, якщо він такі ознаки мав, то ви купили його свідомо, знаючи що він як то кажуть ” такий собі” Питання?”

“Я, взагалі, тепер все куштую сама, перш ніж дати дітям. Жоден продукт не можна вважати якісним чи безпечним”, – пише Alina Ostapyshyna.

А Сергій Демчук зазначає:

“Якщо з хробаками, тоді не оброблене хімією. Хто його знає, що гірше.”

Проте автор посту переконує – апельсини були свіжі, “щойно привезені”.

“Якщо вони не були гнилі, то працівник магазину ніяк не може заглянути в середину апельсина чи то мандарина, щоб перевірити на наявність черв’яків. Хоча сумно, за дарма витрачені кошти”, – коментує Olena Baranyk.

Нагадаємо, БУГ повідомляв, що жителі Володимира-Волинського зняли відео, як комахи бігають на полицях з печивом в одному з супермаркетів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер