<

Завершення робіт на Зимнівській та організація дорожнього руху: які роботи виконуватимуть у Володимирі зі Службою автомобільних доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:50 | 24.01.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1018
/ Коментарі відсутні

Цього тижня перший заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук та керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак обговорили план робіт на 2022 рік щодо ремонтів доріг державного значення в окрузі.

Першочергово обговорили питання завершення робіт по вулиці Зимнівській у Володимирі, – інформує Ярослав Матвійчук на фейсбук-сторінці.

Тут наразі встановлене вуличне освітлення і проводяться переговори щодо його підключення.

Обговорили також питання будівництва тротуарів та завершення вкладання фінішного шару асфальту. При сприятливих погодних умовах роботи тут мають бути відновлені.

Окремо присвятили увагу питанням, що стосуються зміни організації дорожнього руху у Володимирі. Як усім відомо, минулого року була розроблена схема організації дорожнього руху, яка включає нові світлофорні об’єкти, облаштування кільцевого руху ряд відповідних змін проходять через дороги державного значення, тому ці питання теж обговорили з керівництвом облавтодору.

Також обговорили питання залучення державних коштів на будівництво тротуарів вздовж дороги державного значення у межах села Заріччя та будівництво тротуарів за переїздом по вулиці Луцькій. З цього питання був ряд звернень (на правій стороні дороги проклали тротуар минулого року за кошти міського бюджету), а на ліву сторону тротуару будуть намагатися залучити державні кошти.

Проєктна група Служби автомобільних доріг уже 28 січня розпочала роботу в громаді Володимира. Для залучення відповідних інвестицій потрібно втручання керівництва Укравтодору і Міністерства інфраструктури, тому відповідні матеріали Ярослав Матвійчук передав народному депутату Ігорю Гузю.

“Надіємося, що найближчим часом нардеп допоможе залучити додаткові інвестиції у напрям будівництва доріг державного значення в межах нашого міста. Крім цього, також порушив питання будівництва тротуарів і в місті Нововолинську. Роботи чимало, працюємо далі”! – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця