<

Завдяки свідомому бізнесу мешканцям гуртожитку у Володимирі провели каналізацію, через відсутність якої вони оббивали пороги міськради десяток років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:16 | 6.10.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
71
/ коментарі 2

На вулиці Озерній, 12 у місті Володимир-Волинський запустили нову каналізаційно-насосну станцію, яку встановили спільно з мешканцями представники свідомого бізнесу за підтримки депутата міськради Сергія Радкевича і сприяння кандидата в мери Ігоря Пальонки на прохання жителів гуртожитку. У будівлі через відсутність каналізації раніше не було технічної можливості облаштувати усі зручності. Станом на сьогодні, там проживає 16 сімей.

На відкриття та перевірку експлуатації станції прибули бізнесмен і депутат міськради Сергій Радкевич та Ігор Пальонка, кандидат в мери Володимира-Волинського.

Як розповіли БУГу, понад 10 років жителі гуртожитку із проблемою відсутності каналізації звертались до міської ради, там відписували, що процес встановлення – затратний та дороговартісний через складний тип місцевості для такого виду робіт.

За словами Сергія Радкевича, на цій місцевості дійсно були складнощі, проте будівництво пройшло швидше, ніж очікували. Спільними зусиллями мешканці гуртожитку та представники влади реалізували проєкт вартістю 183 тисячі гривень.

“Труби прокладалися протяжністю більше 200 м, складність полягала в тому, що їх необхідно було вивести із вулиці Озерної на Ковельську, аби підключити до загальної мережі”, – зазначив Радкевич.

Після встановлення каналізаційно-насосної станції для мешканців гуртожитку, які до цього жили без зручностей, можливе облаштування душових кабін і туалетів: ці роботи вони вже і розпочали.




коментарів: 2
  1. Чудова новина.
    Приємно читати про покращення умов проживання жителів.
    Шана володимирським меценатам

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер