<

Заремонтували дві ділянки на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському. Містяни обурюються якістю виконаних робіт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:56 | 5.11.2016 / Володимир / , /
Перегляди
14
/ коментарів 16

5-го листопада зранку жителі Володимира-Волинського отримали можливість проїхати вже другим відремонтованим відрізком на Ковельській. Підрядна органзація “Аміла” роботи завершувала ввечері 4-го листопада. 

У соціальних мережах та групах жителі Володимира-Волинського в черговий раз висловили своє незадоволення відремонтованою ділянкою. Обурення якістю виконаних робіт не приховують представники місцевої влади.

“Вчора, у вечірній час проводились роботи фірмою “Амілою”, по замовленню Служби автомобільних доріг в області, на вулиці Ковельській.  Укладався другий участок дороги від повороту з вулиці Шевченка до повороту на вулицю Драгоманова. Роботи виконувались в темну пору доби і сьогодні ми бачимо якість виконання цих робіт… яка не відповідає ніяким стандартам.  Відбулося відшарування асфальтобетонного покриття, знов ж таки хвилястість, яка була й на першому участку дороги.

Вранці було ініційовано міським головою нарада по цьому питанню. Ми відправили телефонограми про якість виконання робіт начальнику Служби автомобільних доріг Посполітаку, направили на відділ інфраструктури ОДА Мирці, також звернулись до нашого народного депутата Гузя. Звернулись до Служби з проханням, щоб підрядна організація усунула ці недоліки виконаних робіт.

За інформацією керівника “Аміли” поінформувала, що в нічний час відбувся збій комп’ютера на асфальтоукладчику. Через це відбулось неякісне укладання асфальту. Вони в телефонному режимі (не офіційно) дали гарантію, що за власні кошти усунуть недоліки,” – зазначив Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови.

img_9918
img_9923
img_9929
img_9936
img_9944
img_9946
img_9954
img_9958
img_9974




коментарів: 16
  1. Ну і де ті звіздюки, які мені тикали, що я паніку безпричинно розвожу? Навіть для них така “якість” занадто.
    А по факту – це п/здєц за наші гроші

  2. а де вночі були фіщуки , смикалюки , мвтвійчуки ,коби які повинні після халтури на першій діланці влвштувати чергування щоб не прогапити халтуру на другій ділянці , а вони мабуть міцно спали , а може це був просто договорняк робити вночі , щоб ніхто не бачив цієї роботи…

    • Ти ж також депутат, живеш за рогом. З твого вікна було видно як клали цей асфальт. Чого не вийшов контролювати? Вже напився препаратів проти шизофренії і був не в “формі”. Менше говори а покажи на цьому прикладі як ти захищаєш своїх виборців. Ps Жук, тобою смердить за кілометр.

      • До Я . Абсолютно погоджуюсь з тим , контролювати і відповідати повинні всі , хто причепний до виділення і розподілу коштів і депутати в першу чергу , правда тільки хто голосував за такий дерибан

    • а цікаво , з якого бюджету будуть платити гроші за таку роботу з місцевого чи з державного , бо ж фінансування Ковельської дороги спільне і хто буде з нашого міста буде підписувати папери про перерахування грошей за таку роботу ?

      • 10% вартості робіт оплачує місцевий бюджет , решту державний , Акт виконаних робіт від місцевої влади буде підписувати фіщук… саганюк як завжди буде ні при чому…

    • а навіщо водостоки , завдання стоїть , як бачимо всі не у тому щоб зробити все якісно , а в тому щоб в кінцевому випадку ” хорошим ”
      результатом для своєї кишені ” освоїти ” бюджетні кошти , для Володимира це ж звична практика , чому тут дивуватись.

      • пане Матвійчук , коли були зроблені роботи неякісно з горбами на першій ділянці теж були заяви ,що переробимо і що — хіба виправили щось , ні тепер халтура на другій ділянці , може вистачить вішати лапшу на вуха жителям міста , ви ж влада , а повинно бути так , спочатку виправляйте все що напартачили спочатку . а тоді йдіть далі …

  3. хвильки на дорозі.це фішка фірми.Аміла.там комп’ютер збій дає.якщо рівно починають це гімно класти

  4. Який матвійчук?То є гануча,але парік не тримає біля себе тих, хто має власну думку. Йому треба хлюпіки які тупо будуть виконувати покази.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер