<

У Володимирі-Волинському планують відремонтувати дороги на декількох вулицях та поставити ваги для вантажівок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:40 | 2.12.2019 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Стало відомо, що у місті планують відремонтувати дорогу Устилуг-Володимир-Волинський, на вулицях Устилузька, Зимнівська, ділянку Ковельської, в тому числі, і біля військової частини. Планують встановити вагові комплекси для контролю великогабаритного транспорту та відремонтувати тротуари.

Про це повідомив Ярослав Матвійчук на своїй сторінці у фейсбуці.

“Сьогодні спільно з Віктором Фіщуком провели робочу зустріч з начальником Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолієм Посполітаком, його заступником Ншан Антонян.

Пріоритетними у обговоренні подальших кроків співпраці стали питання ремонту дороги Устилуг-Володимир-Волинський (вулиці Устилузької у тому числі), вулиць Зимнівської і частини Ковельської (від переїзду до об’їзної дороги), можливість встановлення світлофора на вулиці Ковельській (перехрестя з вулиці Незалежності) та вагових комплексів для контролю великогабаритного транспорту, що рухається об’їзними дорогами міста”, – йдеться у дописі.

Основну увагу акцентували на можливостях реалізації українсько-польського проєкту щодо ремонту дороги Устилуг-Володимир-Волинський, який наразі перебуває на етапі проведення експертизи.

“Зараз кошти виділено не в повному обсязі і як тільки на державному рівні вирішиться питання виділення додаткового фінансового ресурсу – роботи розпочнуться.

З цієї теми підготували також звернення до народного депутата Ігоря Гузя і маємо надію, що завдяки його безпосередньому втручанню у Державному агентстві автомобільних доріг України нас почують.

Варто зазначити, що у планах служби є проведення ремонту відрізку дороги (вулиця Ковельська) біля військової частини. В рамках робіт планується ремонт дорожнього покриття, заміна вуличного освітлення та ремонт тротуарів. Цього тижня у місті планує працювати проєктна група по зазначеному відрізку дороги”, – зауважує заступник міського голови.

Фото ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота