<

За три тижні 150 метрів дороги відремонтувало підприємство “Аміла” у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 3.10.2016 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ коментарів 11

Станом на 3-тє жовтня, підрядна організація “Аміла” завершила ремонт першої ділянки по вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському. Довжина відрізку – 150 метрів і для заміни дорожнього покриття підрядній організацї потрібно було 3 тижні.

Зауважимо, що після постійних публікацій у ЗМІ, зауважень міської ради та візиту народного депутата Ігоря Гузя, підрядник розпочав працювати в суботу та неділю. Зокремо, 2-го жовтня, не зважаючи що неділя і у місті відбувається Фестиваль – роботи повномаштабно проводились до вечора. Збільшилось число техніки і працівників.

img_0877

В понеділок, 3-го жовтня підрядник припинив роботи, адже очікується приїзд представників із Служби автомобільних доріг області та будуть визначатися з об’ємами наступного етапу.

Як раніше повідомляв Віктор Фіщук, наступна ділянка це від повороту на вулицю Шевченка і до повороту на Драгоманова.

Нагадаємо, що із загальна протяжність запланованих ремонтних робіт – 2,2 кілометри, авансом оплачено перших 700 метрів. Виділена сума – 5,2 мільйони з державного бюджету і по 700 тисяч від обласного і міського.

img_1030
img_1032




коментарів: 11
  1. То називається відремонтували????? Тротуари перекопані, костка не покладена, бордюри як бик посцяв, розмітки нема, асфальт теж не особливо рівний. То що побачив поки їхав за кермом.

  2. Асфальт просто жах .там вже драбинка є.старий асфальт в багатьох містах рівніший ніж новий.хто приймає таку халтуру.це відмивання мільйонів

  3. А ви подивіться яка товщина асфальту, хто контролює роботу щоб все йшло не тільки швидко а і згідгно проектної документації, де той депутат Борщевський який бігав на вул. Поліської Січі, понавирізав ям які ніхто не засипав знову.

    • повинні контролювати ті , хто виділяв гроші . Гроші – трохи з держаного бюджету , тобто з Києва , інші з міського бюджету , за якісне і своєчвсне освоєння таких коштів повинні відповідати депутати , які голосували за виділення майже мільйонв з міської казни та команда Саганюка – зами та менші начальнички , такі як фіщук та інші …

  4. Слухай Сергей, не гони лошадей! То ще не кінець, тобі про дорожне полотно редакція пише, вони його закончили в неділю вночі, арозмітку мали малюваи по дощеві?

    • А ями на полотні дорожному під дощем розсоссуться? Та й на холеру та розмітка, скоро сніг і нічого не буде видно

  5. Шановні,я їхав по цій дорозі і дійсно покриття вже має нерівності, це пройшло після закінчення робіт через 24 год. Має, чи мало точно не скажу, але коли я бачив робітників “Аміли” то це ще вони нормально поклали цей асфальт, бо могло бути і гірше. А бюджетні кошти як крали раніше в костюмах так їх і крадуть, “відмивають” у вишиванках.

  6. Я вчора їхала по тій дорозі маршруткою… Аж виглянула через лобове скло, невже це по новій дорозі їдемо, бо почало трусити… ТАК!!! І дорога нова! І “драбина” теж нова! ((( Мені здається, стара дорога була не гірша…

  7. Коли закінчиться смердючий совок нашо та мазня 5 см асфальту, невже колишні партократи будуть вічно тримати нас за йолопів. Нашо ті понти з тою горе-тіпа фірмою, запросили б німця-спеца то він-би запісявся з шоу на тему ремонту, порвав-би живіт з клоунади, як купка пияків колупалась ніби у попі манікюрними ножицями. Жахіття, купили б гумового коврика і застелили б ту дорогу без кіна.

  8. Була декілька днів за кордоном і коли повернулась додому пощастило проїхатись новим асфальтом….. спочатку подумала що щось з автомобілем сталось, а потім якось так відразу все стало ясно…. якщо там з першого дня така драбина то через півроку-рік буде так як в сторону Устилуга за заправкою Вог! То там тіри їздять, а по Ковельській всього лиш легкові!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця