<

“Не по-людськи так робити!” – Ігор Гузь про ремонт вулиці Ковельська у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:32 | 28.09.2016 / Володимир / , /
Перегляди
35
/ коментарі 2

28-го вересня перед робочим візитом до міста Устилуг, народний депутат України Ігор Гузь “проінспектував” ремонт дорожнього покриття на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському. Про хід ремонтних робіт та зауваження до підрядної організації “Аміла” розповіли Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови та Віктор Фіщук, начальник управління ЖКГ міськвиконкому.

Так, Ярослав Матвійчук зазначив, що про якість виконання ремонтних робіт ще рано говорити, адже вже близько трьох тижнів йде лише підготовка до асфальтування. Основне незадоволення темпами робіт та кількістю працівників на об’єкті.

“Кошти виділили, служба автомобільних доріг провела тендер і вони зараз контролюють якість виконаних робіт. Ми тут з вами як громадські активісти тут контролюємо, тому що ми не є фактично замовниками цих робіт. Враховуючи темпи цих робіт, може скластися так, що частинку робіт виконають і закриються актом виконаних робіт, служба автомобільних доріг проплатить відсотків 20-30 робіт, а решта грошей просто-напросто повернуться в держбюджет до кінця року.” – розповів Ярослав Матвійчук.

Ігор Гузь розповів, що буде всіма доступними методами пробувати вплинути на ситуацію, а також буде звертатись до правоохоронних органів і Генпрокуратури.

“Я через ЗМІ хочу передати “привіт” Роману Микитюку, тому що це його бізнес імперія – це не по-людськи! Я вважаю, якщо ти депутат обласної ради, якщо втебе бізнес і якщо ти знаєш цю ситуацію, то поступи по-людськи – дай, збільши кількість людей, підтяни додаткові ресурси, заклади кошти наперед, щоб можна було зробити роботи,” – зазначив Ігор Гузь.

Також, Віктор Фіщук зазначив, що єдиним методом впливу для міської ради може бути, те що вони не перерахували аванс. Ремонт Ковельської проводиться за співфінансуванням: держаного, обласного та місцевого бюджетів. Частка міста – 700 тисяч.

Із держбюджету та обласного була виділена авансова оплата в розмірі 2-х мільйонів гривень, тобто на 30% дороги від загальної довжини (загалом 2,2 км). Станом на кінець вересня роботи розпочаті лише на першому відрізку в 100 метрів, та як додав Віктор Фіщук;”за три тижні виконали цей відрізок орієнтовно лише на 30%”.

Ігор Гузь пообіцяв тримати ситуацію на контролі, а також зв’язатись із керівництвом Служби автомобільних доріг у Волинській області.




коментарів: 2
  1. Ну панове , Гузь та Матвійчук , не кривіть душею , що не знаєтє чому Микитюк виграв тендер … , а хто хоче знати чому так сталося наберіть для пошуку в інтернеті фразу – Хозяйка України- Алла – ознайомтесь з інформацією і вам стане все ясно і не тільки це , а те , чому матушка Стефана ( Бандура ) така жадана і часта гостя мера нашого міста.

  2. А кого цікавить ,що це не полюцьки і що цей Микитюк займається дурницями ,повинен бути пункт зза сроки виконаня роботи ,якщо не виконав вчасно плати обговорену суму ,але це напевно не в нас в Украіні ,де злодіі правлять бал ,починаючи з ВР АП і так до низу .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота