<

За сільськими територіями Володимир-Волинської громади вже слідкує поліцейський офіцер на новому авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:19 | 22.12.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
23
/ 1 коментар

У Володимир-Волинській громаді розпочав роботу офіцер громади Андрій Грицюк. Впродовж кількох місяців він проходив навчання у Дніпрі, щоб працювати на благо Зарічанської громади, а повернувся вже у Володимир-Волинську.

Попередньо Андрій пройшов конкурсний відбір у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Поліцейський офіцер громади Андрій Грицюк буде для початку слідкувати за сільськими територіями громади. Новий автомобіль допоможе йому швидко реагувати на порушення.

До об’єднання міста з Зарічанською ОТГ, розповідає Андрій Грицюк, попрацювати довго не вдалося, зараз розпочинає активну роботу. У цьому офіцеру всіляко сприяють – у приміщенні Зарічанської сільради облаштували кабінет за усіма вимогами. Також нещодавно для офіцера громади передали новий автомобіль та обладнання.

Таким початком робочого процесу, розповів Андрій, задоволений. Як зазначає, поліцейський офіцер громади буде знаходитися на дільниці обслуговуваня Зарічанського старостату, займатиметься профілактикою злочинів і правопорушень, буде розслідувати дрібні злочини, де не потрібна допомога слідчо-оперативної групи.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер