<

Які подарунки купують володимир-волинці до Нового року?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:48 | 28.12.2015 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Подарунки важливий елемент святкування Нового року. За кілька днів до святкувань журналісти інтернет-видання “БУГ” відвідали подарункові крамниці міста та поцікавилися асортиментом подарунків та ціновими межами.

Цікавим фактом є те, що подарунки до Нового року мешканці міста розпочали купувати із кінця листопада, мотивуючи це більшим асортиментом сувенірної продукції. Лідером продаж у цьому плані стали статуетки символу року – мавпочки та декоровані свічки.

Цьогорічною тенденцією, зі слів продавців магазинів, є те, що й чоловіки і жінки купляють практичні подарунки, при цьому намагаються підшукати щось із етнічною тематикою. Широким попитом користується посуд із червоної глини, кружки із національними орнаментами, картини на народну тематику.

Цінові межі на подарунки різняться, розпочинаючи від 50-ти гривень і залежить від покупця. Загалом, середня ціна на подарунки коливається у межах 200-250-ти гривень.

“Головне не подарунок, а сама увага до людини. Я купую подарунок своїм друзям і хочу вибрати щось таке, аби це було їм корисним і в той же час оригінальним та цікавим. Ось зараз вагаюся, що саме обрати” – поділилася пані Наталя, покупець в одному із сувенірних магазинів.

Також, деякі продавці розповідали, що бувають покупці, котрі не звертають уваги на ціну, а лише на практичність і зовнішній вигляд, хоча це одиниці. З для заможних покупців популярними подарунками є ікони із бурштину, найчастіє запитують “Таємну вечерю” та інші на Різдвяну тематику.

IMG_0987

Для дітей із подарунків батьки найчастіше обирають розвивальні іграшки, ігри та книги. Навіть для найменших діток намагаються підшукати такі іграшки, якими б не просто гратися, а й ще чогось навчати.

“Ви знаєте, в основному люди приходять і вже конкретно щось шукають. Всі хочуть щоб подарунок пригодився власникові, хоча є такі що купують якусь приємну дрібничку. Ціни різняться, є щось дешевше, щось дорожче, покупець вже сам дивиться, що може собі дозволити” – розповіла продавець пані Тетяна.

IMG_0991
IMG_0981
IMG_0992
IMG_0993




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця