<

Поліція Володимира патрулюватиме на вулицях громади у новорічну ніч

16:05 | 31.12.2023 / Володимир / , /
Перегляди
204
/ Коментарі відсутні

Поліцейські Володимирського районного відділу поліції та підпорядковані підрозділи у новорічну ніч забезпечуватимуть правопорядок на вулицях громади.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці поліції Володимира.

На території району працюватимуть додаткові піші та автопатрулі поліцейських для безпеки місцевих жителів. Водночас правоохоронці нагадують правила поведінки у воєнний час та обмеження пересування у комендантську годину.

Зважаючи на умови воєнного часу, поліцейські закликають жителів та гостей дотримуватися правил безпеки, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та пам’ятати, що у комендантський час (який діє з 00:00 та триває до 5:00) цивільним особам заборонено перебувати на вулицях.

Варто пам’ятати, що всім необхідно мати при собі документи, що посвідчують особу, які, у разі необхідності, поліцейські перевірятимуть.

У разі виявлення правопорушень, поліцейські негайно реагуватимуть та притягуватимуть винних до адміністративної відповідальності. Тож закликаємо громадян бути свідомим та відповідальними і сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов’язків задля спокійних та мирних свят.

Наголошують на забороні використання піротехнічної продукції, зокрема салютів, феєрверків. За таке правопорушення передбачена, не лише адміністративна, а й кримінальна відповідальність – хуліганство (ст. 296 Кримінального кодексу України).

“Шановні громадяни! Не порушуйте норми законодавства, зустріньте Новий рік у колі рідних та близьких. Будьте свідомим та відповідальними!” – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота