<

Співробітники Володимир-Волинської птахофабрики з подарунками відвідали дітей на прифронтових територіях Донеччини. Відео

15:35 | 21.12.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1315
/ Коментарі відсутні

Для команди Володимир-Волинської птахофабрика 2023, у корпоративній діяльності, став роком про дітей. Адже цьогоріч у компанії провели уже п’ять екскурсій для малечі. Однак найбільш емоційною була поїздка на прифронтові території Донецької області, де досі проживає близько 2 тисяч дітей.

Про свою діяльність, спрямовану на підтримку молодшого покоління, розповіли на сторінці підприємства у фейсбуці.

Цього року птахофабрика вперше відкрила двері та провела вже п’ять екскурсій для дітей як співробітників, так і двох шкіл. У 2024 році планують провести ще декілька аналогічних екскурсій, адже охочих чимало.

Водночас цим Володимир-Волинська птахофабрика не обмежила свою соціальну відповідальність.

На підприємстві поділилися найбільш емоційною подією, для команди. До них надійшло звернення із проханням підтримати діток Донецької області. Дізнавшись, що на лінії бойових дій, доволі близько до фронту, знаходиться понад дві тисячі дітей, працівники вирушили на схід України, щоб підтримати, малечу у такий нелегкий час.

“День святого Миколая — час, коли кожна дитина в очікуванні здійснення мрій. Однак дітки в Україні загадують не нові гаджети, а перемогу ЗСУ та мрію про солодощі. Команда птахофабрики здійснила маленьку мрію для 2-х тисяч дітей Донецької області, яка активно бореться за Незалежність і постійно потерпає від ворогів та постійних обстрілів. Завітали ми й до діток, які наразі проживають на звільнених територія від окупації. Маленькі українці просили у святого Миколая, щоб приніс перемогу Україні та всі жили щасливо і мирно”, – зазначать у дописі під відео з поїздки.

Тож, як привітали, в яких умовах перебувають дітлахи Донеччини, де навчаються та які вірші розповідали святому Миколаю – дивіться у відео.

Допомагали команді птахофабрики під час поїздки представники груп цивільно-військового співробітництва ОСУВ “Хортиця”, ОТУ “Лиман” та Краматорська РДА, РВА.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя