<

Як за лютий 2019 року платити за опалення одержувачам субсидії у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 15.03.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

З березня 2019 року змінився механізм виплати житлових субсидій.

Про особливості, як у Володимирі-Волинському повинні платити за опалення одержувачі субсидій поінформувала прес-служба теплокомуненерго.

Субсидії на оплату житлово-комунальних послуг виплачуються споживачам у грошовій формі у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, а саме працюватимуть два механізми надання житлових субсидій:

– для домогосподарств, яким субсидія призначена до 31 грудня 2018 року, починаючи з субсидії за лютий 2019 року, вона буде виплачуватись готівкою.

Пенсіонерам – Пенсійним фондом України разом з пенсійною виплатою (доставка або виплата субсидії буде здійснена поштою або її буде зараховано на пенсійний банківський рахунок);

Особам, які не одержують пенсію, – АТ “Ощадбанк” шляхом виплати субсидії через банківський грошовий переказ.

– для домогосподарств, яким субсидія призначена з січня 2019 року, її надання здійснюється у грошовій безготівковій формі, шляхом перерахування коштів АТ “Ощадбанк” для подальших розрахунків з підприємствами, що надають житлово – комунальні послуги на особові рахунки одержувачів субсидії.

Отже, споживачам послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води,  після отримання субсидії готівкою, необхідно сплатити нараховані платежі за лютий 2019 року в повному обсязі.

Споживачі, яким виплата житлової субсидії здійснюється у грошовій безготівковій формі, оплачують спожиті послуги з врахуванням призначеної субсидії.   Звертаємо увагу, що при наявності простроченої понад місяць заборгованості, сума якої перевищує 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (340 грн.), за поданням підприємства теплових мереж, управлінням соціального захисту населення, відповідно п.6 Положення про порядок призначення житлових субсидій, житлова субсидія не призначається (у тому числі на наступний період).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця