<

В уряді пояснили, кому автоматично продовжать надавати житлові субсидії

14:39 | 11.05.2023 / Новини / /
Перегляди
161
/ Коментарі відсутні

На неопалювальний сезон Пенсійний фонд автоматично перепризначить житлові субсидії внутрішньо переміщеним особам, які отримують їх за адресою реєстрації.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, – передає Укрінформ,

«Пенсійний фонд автоматично призначить житлові субсидії на неопалювальний період для більшості домогосподарств, які отримували субсидію в попередньому опалювальному сезоні. Це можливо за умови, якщо не змінилися дані про майновий стан чи склад родини. Автоматично також будуть перепризначені житлові субсидії внутрішньо переміщеним особам, які отримують їх за адресою реєстрації», – йдеться у повідомленні.

Якщо внутрішньо переміщена особа планує оформити субсидію за адресою, відмінною від місця реєстрації, вона має звернутися до Пенсійного фонду та подати відповідну заяву й декларацію про доходи.

Субсидії призначать на підставі отриманої від надавачів послуг інформації про забезпеченість громадян житлово-комунальними послугами за встановленими цінами, тарифами й розміром внесків/платежів на управління багатоквартирним будинком і комунальні послуги.

За відсутності необхідної інформації житлову субсидію на такі послуги призначати не будуть, попереджають у Мінреінтеграції.

Також уточнюють, що внутрішні переселенці можуть подати онлайн-запит на отримання житлової субсидії на неопалювальний період або ж звернутися до сервісного центру Фонду за місцем фактичного перебування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота