<

Вулицями Володимира-Волинського курсує авто рятувальників з гучномовцем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 21.03.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У Володимирі-Волинськом співробітники ДСНС по гучномовцю нагадують про правила під час дії карантину. Також, повідомляють БУГу, інформує таким чином населення і авто поліції.

По гучномовцю нагадують городянам про правила і обмеження, які діють по всій Україні на час дії карантину. Спецтранспорт їздив головними вулицями міста 21-го березня.

Людям нагадують, що без крайньої необхідності на вулицю виходити не слід. Пенсіонерів закликають залишатися вдома, а їх близьких — забезпечити літніх людей усіма необхідними продуктами. Також городянам нагадують про захисні маски і збереження дистанції між людьми як мінімум в два метри. І найголовніше — дотримуватися правил особистої гігієни.




один коментар
  1. Хочеться вірити,що наші городяни нарешті зрозуміють всю серйозність ситуації і перестануть вигулювати собак у людних місцях, відпускати з дому підлітків, які зграями бродять містом, прогулюватися з дітками в людних місцях. І найголовніше використовувати індивідуальні засоби безпеки. Особисто мені холоне кров, коли чую це інформування, але щиро вірю: це допоможе у боротьбі з поширенням вірусу. Масштаби лиха вражають, а наші люди дивляться на маску і рукавички як на шубу влітку. Бережіть себе, прислухайтеся до порад лікарів і будьмо здорові!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер