<

Вщент згоріла господарська споруда в селі Нехворощі Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:08 | 19.05.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Через необережне поводження з вогнем жителі села Нехворощі раптом не втратили будинок. А ось господарську споруду врятувати пожежники, на жаль не встигли.

18-го травня близько другої години ночі,  поступило повідомлення на службу 101 від диспетчера ДПРЧ-18, що у селі Нехворощі на вулиці Набережна, 7 горить господарська споруда.

На місце виклику виїхало друге відділення ДПРЧ-7, на момент повідомлення споруда була охоплена повністю вогнем і майже знищена.

Рятівниками було врятовано житловий будинок, що знаходився поряд і був під загрозою. Причиною пожежі є необережне поводження з вогнем.

Протягом тижня з 12-го по 19-те травня працівники групи піротехнічних робіт УДСНС області знешкодили 5 боєприпасів часів Другої Світової війни, виявлених у районі.

У лісосмузі поблизу села Суходоли cпівробітники групи піротехнічних робіт УДСНС області виявили на місці події три артилерійських снаряда калібру 76 мм, та один снаряд калібру 122 мм часів Великої Вітчизняної війни. У полі біля села Міжліся господар під час проведення земляних робіт виорав мінометну міну калібру 82 мм часів Великої Вітчизняної війни. Усі небезпечні предмети спеціалісти обережно вилучили із землі і знешкодили у спеціальному піщаному кар’єрі (місці підриву ВНП).

Рятувальники звертають увагу громадян: натрапивши на небезпечну знахідку, варто бути максимально обережними: за жодних обставин не зачіпати підозрілі предмети, а негайно повідомити Службу Порятунку за номером «101».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця