<

Володимирчани заборгували КП «Полігон» понад 900 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:24 | 24.06.2021 / Володимир / , /
Перегляди
366
/ Коментарі відсутні

Володимирчани заборгували комунальному підприємству «Полігон» більше 900 тисяч гривень. Найбільший борг споживачів за послуги комунального підприємства – більше 12 тисяч гривень. Є також споживачі, які боргують більше 8 989 грн., більше 6 288 грн. Є і менші заборговані суми.

Про це інформують на фейсбук-сторінці комунального підприємства.

Як розповів директор комунального підприємства Володимир Собіпан, робота з боржниками КП «Полігон» проводиться постійно. – У процесі такої роботи виявляється, що серед боржників – далеко не найбідніші чи соціально незахищені верстви населення, а переважно ті, які мають можливість сплатити за спожиті послуги , – зазначив керівник підприємства.

Як зазначив керівник комунального підприємства, боржники часто вважають, що проблема має вирішуватися без їх участі. Це хибна думка. Слід звернутися на підприємство, або ж зв’язатися з інспекторами і поцікавитися, яким чином можна вийти із ситуації, що склалася, щоб не доводити її до критичної точки. – Підприємство готове допомогти своїм споживачам вийти з боргової ями, оформити, наприклад, договір про реструктуризацію боргу. Головне – йти назустріч, а не ігнорувати проблему, – зазначив Володимир Собіпан.

Як повідомила юристка КП «Полігон» Наталія Коханська, на боржників підприємства подають до суду. Наразі на розгляді в суді 7 справ по боржниках КП «Полігон», а стосовно 21 споживача вже оприлюднені судові накази, з боржників стягується заборгованість. 8 споживачів уже погасили заборгованість.

Керівник комунального підприємства наголошує, що невчасна оплата за вивезення ТПВ негативно впливає на фінансову діяльність підприємства. Тому всіх боржників закликають погасити наявну заборгованість і надалі вчасно розраховуватися за послуги комунального підприємства.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця