<

Володимир-Волинське ТМО отримало нову діагностичну систему

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:23 | 8.09.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Обладнання загальною вартістю 323 432 грн. від благодійного фонду ПриватБанку “Допомагати просто” отримало Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання. Техніку презентували 8-го вересня.  На заході були присутній міський голова Петро Саганюк та директор Північно-Західного регіонального управління “ПриватБанку” Юрій Войтенко.

Завдяки благодійного фонду “Допомагати просто” та клієнтам “ПриватБанку”, які переказували кошти на благодійність, для Володимир-Волинського ТМО придбали діагностичну систему Q5 з кольоровим доплером, конвексивним та лінійним датчиками. Апарат незамінний при абдомінальних, гінекологічних і акушерських, урологічних, кардіологічних та інших обстеженнях.

“Цей подарунок для лікарні – заслуга клієнтів банку. Жертвуючи посильні суми коштів, вони дарують здоров’я мільйонам українців, а деколи й життя. Ми вдячні усім, хто долучається до благодійності. Допомогти просто – і люди щодня доводять це, – зауважив директор Північно-Західного регіонального управління “ПриватБанку” Юрій Войтенко.

Загалом за чотири місяці поточного року фонд “Допомагати просто” надав допомогу на понад 20-ть млн. грн. Ці кошти спрямували на медичні заклади, дитячі будинки для малечі з особливими потребами, військовим, пораненим у зоні АТО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок