<

Володимир-Волинська районна рада закликає мешканців району не поширювати паніку та вступати до тероборони та Штабу захисту Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:54 | 18.02.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
2392
/ коментарі 3

18-го лютого на дев’ятій позачерговій сесії районної ради восьмого скликання депутати на чолі з головою Віктором Хицьом та заступником Андрієм Оніщуком звернулися до мешканців Володимира та району з проханням не панікувати та бути підготовленими у разі вторгнення ворога.

Депутати райради під час засідання сесії розглянули два питання, які стосувалися заспокоєння мешканців району стосовно російської інформаційної пропаганди та заклику не поширювати панічних настроїв.

“Закликаємо не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки й не підігрувати агресору. Наш спокій допомагає владі, дипломатам та силовим структурам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців”, – йдеться в письмовому зверненні.

До представників територіальних громад зверталися з проханням підтримувати загони територіальної оборони всіма можливими силами. Сприяти їхній розбудові та розвивати волонтерський рух.

Водночас – продовжувати працювати, не змінювати свій звичайний образ життя: це забезпечить нормальну економічну діяльність, а, отже, і можливість Збройних сил захищати Україну як потрібно.

Голова райради закликав військових району долучатися до батальйону тероборони та цивільне населення до вишколів Штабу захисту Волині. Це дасть можливість бути підготовленими на випадок вторгнення ворога та могти захищати своє місто та сім’ю.

Нагадаємо, Штаб захисту Волині розпочинає зголошення учасників вишколів;

Не панікувати та продумати план дій: ветеран АТО з Володимира розповів, як діяти в разі вторгнення Росії




коментарів: 3
  1. Всім місцевим радам потрібно НЕГАЙНО звернутися до Парламенту, щоб той прирівняв “ОПЗЖ” до терористичних організацій!!! НЕГАЙНО!!! А журналісту Юрію Бутусову міцного здоров’ячка за те що відметелив Шуфрича. Слава Україні!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця