<

Вклали неякісну плівку на сміттєвому полігоні за Володимиром: судитимуть директора підприємства за привласнення 2 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 8.08.2022 / Володимир / /
Перегляди
1729
/ Коментарі відсутні

8-го серпня директору товариства з обмеженою відповідальністю оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 та  ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України. 

Досудовим слідством у справі встановлено, що директор підприємства, шляхом зловживання своїм службовим становищем, з метою привласнення державних коштів в особливо великих розмірах, склав та посвідчив своїми підписами завідомо неправдиві документи щодо використаного матеріалу поліетиленової плівки (геомембрани), під час будівництва полігону твердих побутових відходів у Володимирі, повідомляє поліція Волині.

Внаслідок вкладання неякісної поліетиленової плівки, яка є значно тоншою і дешевшою за ту, що передбачена в проектно-кошторисній документації та яка не відповідає вимогам ДБН, шкідливі речовини з відходів можуть проникати у грунт та підземні води, що може спричинити екологічну катастрофу.

Через незаконні дії службовця одна із міських рад області зазнала збитків на суму понад 2 мільйони гривень.

Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове слідство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця