<

Вчитель з Володимира візьме участь в розробці курсу уроків за європейським зразком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:07 | 30.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1385
/ коментарі 3

У проєкті «From teacher to coach» 20-ть вчителів історії з чотирьох країн: України, Білорусі, Росії та Німеччини розроблять курс підвищення кваліфікації для освітян. Серед них – вчитель з Володимира Олександр Тарасюк.

Одним з п’яти українських вчителів, які будуть створювати нові уроки за європейським зразком, став вчитель Володимирської школи №5 імені Анатолія Кореневського, повідомляють на офіційному сайті територіальної громади Володимира.

Олександр Тарасюк долучиться до розробки курсу “Від вчителя до тренера” та стане частиною міжнародної команди фахівців.

Загалом 60 вчителів історії з різних областей України зголосилися взяти участь у цьому проєкті. Із загальної кількості претендентів на участь у проєкті, який передбачає розробку курсу підвищення кваліфікації для освітян, було відібрано 5 вчителів з України.

У проєкті “From teacher to coach” 20 вчителів історії з чотирьох країн розроблять курс підвищення кваліфікації для освітян та освітянок. Тема – «Нищівна війна проти Радянського Союзу з точки зору “забутих” жертв націонал-соціалізму».

Одним з результатів проєкту стане цифровий посібник, який складатиметься із чотирьох модулів. У співпраці з місцевими НУО або державними центрами підвищення кваліфікації тренери будуть викладати цей курс вчителям історії області.




коментарів: 3
  1. А вчителі з Раші і Білорусі будуть незалежних поглядів дотримуватись ,чи потім їм прийдеться просити притулку .

    • допустять тільки тих, хто знае, шо Берлін у 1945 взяла дивізія СС Галичина, а прапор над рейстагом встановив сам С.Бандера, так шо не сумуй, мотлох, незалежність поглядів буде гарантова

  2. Вчитель з Вoлoдимиpа-Вoлинcького, пам’ятай: дeгpадаційні метoдики сучaсного навчaння і тeстyвання беpyть свій почaток у Фpaнції.
    Це до тoго, шоб слoво “євpoпейський” зpaзок на тебе заспoкійливо не вплинyли і твoє ім’я не бyло викopистане у матеpiалах, які пoвністю вб’ють нaшу ocвіту, як подiбні вбили мeдицину.
    Бді, пaне вчитeлю, дyже бді, якщо не пpoдався сopoсятникам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця