<

На Волині стартувала реєстрація на вчительську сертифікацію

14:40 | 17.01.2024 / Новини / , /
Перегляди
102
/ Коментарі відсутні

З 15-го січня стартувала реєстрація вчителів для участі у сертифікації педагогічних працівників. Це перший етап тестування фахових знань і вмінь педагогів, який триватиме до 25-го січня.

Про це інформують у Волинській ОВА.

Квота Волинської області за визначеними категоріями складає 169 педагогів, а саме:

  • вчителів початкових класів – 58 осіб;
  • вчителів математики – 44 особи;
  • вчителів української мови і літератури – 44 особи;
  • вчителів навчальних предметів (інтегрованих курсів) громадянської та історичної освітньої галузі та/або освітньої галузі «Суспільствознавство» (всесвітньої Історії, вступу до історії України та громадянської освіти, громадянської освіти, історії України, основ правознавства, курсів «Досліджуємо історію і суспільство», «Історія: Україна і світ», «Україна і світ: вступ до історії та громадянської освіти») – 23 особи.

Детальніше за посиланням.

Крім того, на базі відділу зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингових досліджень Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти організовано реєстраційно-консультаційний пункт для вчителів Волинської області, які хочуть взяти участь у сертифікації.

До слова, учителі, які успішно пройдуть сертифікацію, отримуватимуть доплату в розмірі 20% до посадового окладу упродовж трьох років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця