<

Вбивця 77-річного майданівця з Володимира-Волинського досі на волі і може уникнути покарання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 31.03.2015 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За тиждень до трагічного розстрілу Небесної сотні на вулиці Інститутській 15 лютого 2014 року у Володимирі-Волинському вбили місцевого активіста Майдану Володимира Миколайовича Нагорняка.

Пройшло вже більше року, а вбивця шанованого у Володимирі спортивного тренера, людини великої честі залишається на волі. Про це інформує Волинь:світ.

Володимир Нагорняк був активним учасником протестів під час Майдану Гідності, планував навіть незважаючи на свій поважний вік відправитись разом з активістами у столицю.

Зухвалості злочину додало те, що вбивство відбулось в самому центрі міста, та ще й у день народження активіста, якому виповнилось 77 років.

Вбивця наніс йому прямий удар в серце стилетом, вмонтованим у ціпок. Як стверджують рідні та сусіди загиблого, між двома сусідами, вже давно кипів конфлікт і на політичному і на побутовому ґрунті. Саме він на їх думку і міг стати причиною умисного вбивства – як кваліфікували цю подію слідчі.

Проте далі чоловік, який холоднокровно наніс точний удар від якого серце розкололося навпіл, буцімто, занедужав, а згодом після лікування замість тримання під вартою отримав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Зі слів депутата Володимир-Волинської міської ради Анатолія Сороки: вже більше року тривають розслідування та судові процеси у справі цинічного вбивства активіста Майдану Гідності володимир-волинця Володимира Миколайовича Нагорняка.

У своє 77- річчя  (15 лютого 2014 року) великий патріот України та Володимира-Волинського Володимир Нагорняк був вбитий сусідом з використанням холодної зброї.

У нашому місті тренер Нагорняк був символом справедливості, незламності духу та прикладом для підростаючого покоління.

Володимир Миколайович був майстром аж з двох видів спорту: на лижах та велосипеді у його кращі роки, рівних у древньому Володимирі йому не було.

Попри численні докази та доведення вини – вбивця намагається уникнути відповідальності. 1 квітня відбудеться чергове засідання у справі на якому розглянуть клопотання про зміну статті кримінального кодексу за яким висунуто обвинувачення. Справу про умисне вбивство намагаються перекваліфікувати в убивство з необережності.

Родині Володимира Миколайовича Нагорняка потрібна підтримка, аби не дати місцевим «адвокатам та суддям» плюндрувати гідність та справедливість і домогтися справедливого покарання для вбивці українського патріота!

Донька убитого володимир-волинця Майя Нагорняк – викладач факультету журналістики Київського університету ім. Тараса Шевченка звертається до колег висвітлити цю зухвалу спробу убивці та його адвоката уникнути покарання.

Це, вже 8-ме засідання суду у даній справі відбудеться о 11 годині післязавтра 1-го квітня у Володимир-Волинському міськрайсуді. Очевидно, що громада древнього міста стане на захист цієї відомої своїм патріотизмом родини.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер