<

Утворився котлован глибиною 4 метри: аварійну ситуацію з водопроводом у Володимирі обіцяли ліквідувати до 19 січня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 18.01.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1722
/ Коментарі відсутні

17-го січня у Володимирі по вулиці 20-го липня трапилась аварія на водогоні. Комунальники усувають проблему другий день.

Як повідомив на брифінгу 18-го січня мер Володимира Ігор Пальонка, до 19-го січня планували відремонтувати мережу, але не вдалося.

Мер додав, що нещодавно було замінено 500 метрів цього водопроводу. Аварійна ситуація трапилась на частині старої ділянки. Водопровід там проклали 50 років тому, у 1972 році.

Нагадаємо, у Володимирі через аварійну ситуацію на деяких вулицях відімкнули воду. Без води тимчасово лишилися мешканці декількох вулиць, це стосується прилеглих вулиць, району скотофуражного ринку, верхніх поверхів багатоповерхівок. Комунальники працювали до пізнього вечора, проте усунути наслідки не вдалося. Бригада працює в посиленому режимі і 18-го січня.

Роботи проводяться на глибині 4 метри, і ускладнюються тим, що на цій ділянці дуже розмитий ґрунт, який спричинив обвал, через що утворився чималий котлован, – повідомляє водоканал Володимира.

Наразі працівники облаштовують загороджувальні щити для того, аби обмежити його зсув та дістатися до місця аварії, щоб провести зварювальні роботи.

Крім того, складність полягає ще й у тому, що поруч з водопроводом пролягають три газові труби, і щоб їх не пошкодити, слюсарям доводиться розкопувати водопровідну мережу вручну. Але все-таки були викликані працівники газової служби.

“Водоканал вибачається за спричинені незручності і просить містян поставитися з розумінням до ситуації. Аварійні служби працюють у цілодобовому режимі і роблять усе можливе, щоб відновити водопостачання до ночі. Однак не усе від них залежить, і добре, коли під час ліквідації пориву не виникне непередбачуваних ситуацій”, – читайте також.

Читайте також: На вулиці Кобзарській у Володимирі проклали новий водогін, вартістю понад два млн грн




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер