<

У ЗОШ №5 Володимира провели захід з психологічної підтримки для батьків та дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:54 | 11.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
289
/ Коментарі відсутні

8-го липня у ЗОШ №5 Володимира вчителі початкових класів провели педагогічно-психологічний тренінг «Простір любові» для учнів та їх батьків, серед учасників були внутрішньо переміщені особи.

Емоційне розвантаження – необхідна складова нашого активного функціонування в житті, особливо у важкий, кризовий період. Діти переймають негативні емоції батьків – і це заважає їм повноцінно проживати своє дитинство: вчитися, гратися, відпочивати.

Вчителі ЗОШ №5 імені Анатолія Кореневського вважають за свій обов’язок зберегти фізичне та моральне здоров’я своїх учнів у період війни, а також підтримати їх батьків.

У зв’язку з цим педагоги у свою відпустку організували спільно з міжнародною організацією “Людина в біді”, ГО “Молодіжна організація “СТАН” та ГО “Простір ВВ” мотиваційний челендж для психоемоційного розвантаження.

Учасники вчилися танцювати “ча-ча-ча” з хореографом Владом Мельничуком, малювали та вирізали, дивилися мотиваційні відео, спілкувалися, готували літні коктелі, а в кінці заходу власноруч посадили кімнатні квіти бегонії вічноквітучі.

Вели тренінг його співорганізаторки Натілія Панчук та Ірина Іщенко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця