<

У Волинській області створять 33 майданчики для відстою великогабаритного транспорту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:56 | 21.07.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На Волині створюють 33 майданчики для відстою великогабаритного транспорту. Про це стало відомо сьогодні, 21 липня, під час засідання Антикризового енергетичного штабу області.

Начальник управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук повідомив, що в області передбачено створення 33 майданчиків для відстою великовагових транспортних засобів, більшість з яких розміщені в районі підприємств, АЗС, готелів, митних переходів, торгових центрів. Ці місця затверджені обласною комісією з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, визначено їх GPS-координати, загальна площа, кількість машиномісць, – повідомляє Слово Волині.

Для належного функціонування майданчиків визначено завдання органам влади, органам цивільного захисту, РДА, службам автомобільних доріг в області, підрозділам ДАІ, УМВС, ДСНС, медицини катастроф.

На кожному з майданчиків встановлено стаціонарний пункт обігріву, а на пунктах відстою в селі Забороль, у місті Володимир-Волинський, Ратно, у Горохівському районі, Іваничівському районі та селі Війниця Локачинського району пункти обігріву в разі потреби можуть бути розгорнуті працівниками ДСНС протягом однієї години.

Наразі уже розроблена карта, із нанесеними на неї пунктами відстою великогабаритого транспорту. Тепер же в ОДА роздумують над тим, як донести цю інформацію до водіїв.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця