<

У Володимирі затримали іноземця, який на Львівщині збив 11-річного хлопчика та втік з місця події

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 2.12.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
2058
/ Коментарі відсутні

1-го грудня близько 21:00 на вулиці Львівській у місті Великі Мости Червоноградського району іноземець наїхав на 11-річного місцевого мешканця, який переходив дорогу пішохідним переходом, та втік з місця аварії.

Хлопчика після ДТП госпіталізували в реанімаційне відділення. Зараз за його життя борються медики. 2-го грудня водія затримали у Володимирі, – повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

За словами правоохоронців, винуватця наїзду на дитину довелося шукати у декількох областях. До розшуку залучили поліцію Львівщини і декількох сусідніх областей.

У результаті чоловіка вдалося піймати на території Волинської області – він рухався у сторону державного кордону України. Поліція зазначає, що наїзд скоїв 26-річний іноземець.

“Сьогодні (ред. 2 грудня) близько 10 години ранку поліцейські Львівщини спільно з колегами з Волинської області у Володимирі виявили вантажівку “Вольво”, яка прямувала у напрямку кордону для виїзду з України, та зупинили транспортний засіб”, – розповіли в поліції.

Зараз вирішується питання про затримання водія у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке відкрили за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Водію загрожує ув’язнення терміном від 3 до 8 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок