<

У Володимирі-Волинському відзначили День захисника України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:47 | 14.10.2016 / Володимир / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Свято Покрови, День Українського козацтва та День захисника України відзначають 14-го жовтня. Нині життя українців і володимирчан, зокрема, повне різного роду поєднань: у ньому тісно пов’язані радісні й сумні дні, мирні будні співіснують із розумінням, що у країні стріляють й гинуть люди. 

Тому й відзначення цього свята почалося не з параду чи урочистого концерту, а із зустрічі міського голови Петра Саганюка з матерями та вдовами загиблих у зоні проведення АТО військовослужбовців. Подарунки від ВАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” присутнім на зустрічі жінкам вручила директор з персоналу Лариса Єгорова, яка проживала у Донецьку, коли розпочалися бойові дії і по собі знає, яке горе приносить із собою війна.

img_8680
img_8678
img_8682
img_8683

Після цього представники міської та районної влади, військовослужбовці, представники духовенства, громадські діячі, політики та всі небайдужі городяни взяли участь у панахиді та покладанні квітів до дошки пам’яті загиблих у зоні АТО військовослужбовців та обеліску Слави.

img_8698
img_8702
img_8708
img_8721
img_8758

Святкування продовжилось у культурно-мистецькому центрі. Усі охочі могли переглянути виставку дитячих малюнків присвячених українським воїнам, фотографій та експонатів з місцевого історичного музею, які описують побут та боротьбу учасників АТО.

Присутні на заході чиновники вшанували світлу пам’ять загиблих Героїв та висловили подяку тим хлопцям, які зараз захищають незалежність України. Міський голова Петро Саганюк відзначив, що міська влада намагається допомагати демобілізованим бійцям, родинам загиблих і діючим військовослужбовцям, які перебувають у зоні АТО. За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, взірцеву військову дисципліну та з нагоди свята міський голова відзначив грамотами та грошовими винагородами військових, волонтерів та капеланів.

Так почесні грамоти Волинської облдержадміністрації були вручені: волонтеру Роману Мартинюку, заступнику військового комісара Сергію Фураєву, військовослужбовцям 14-ої ОМБР Віталію Галамаю, Юрію Кабаку, Олегу Паннікову, Аллі Борисюк.

Почесні грамоти міської ради: ст.. оперуповноваженому сектору кримінальної поліції  Андрію Коколюку, слідчому Леоніду Ліпейку, військовослужбовців 14-ої ОМБР Василю Косюку,  Павлу Поліщуку,  Сергію Білаку,  Ігорю  Хілінському,  Олександру  Беху, фельдшеру медпункту Наталії Микиті, Сергію Бурлюку,   Сергію  Маринцю, військовослужбовцям Оваднівської в/ч Юрію Іванникову та Оксані Шикіній,  інспектору прикордонної служби Михайлові Воробею,  мол.інспектору прикордонної служби-інструктору кінологічного відділення Віталію Матвійчуку, учасникам АТО Андрію Приступі, Олександру  Приступі,  Сергію Невмержицькому,  Андрію Білюку,  Петру Місанюку,  Ігорю  Генді,  Денису Калінському,  Ігорю  Виборнову,  Максиму  Ромащуку,  Сергію Савюку, Юрію Морису, солдатові запасу Тарасові Цицюку, військовим капеланам отцю Ігорю та отцю Миколаю, членам  МДО «Захисник» Олександру  Авраменку та  Володимиру Сучкову,  члену МДО «Спілка Чорнобиль», учаснику АТО Леоніду Дрегалу. Ряд нагород вручили військовий комісар Руслан Яцій та голова спілки ветеранів та учасників АТО Юрій Степанюк.

Привітали військових із їх професійним святом очільниця Володимир-Волинської РДА Наталія Василець та заступниця голови районної ради Алла Мельник. Вони долучились до попередніх слів, побажали всіх благ для захисників країни та нагородили військових почесними грамотами та грошовими винагородами.

Концертна частина складалася з музичні привітань, які подарували міські та районні художні колективи. Закривав концерт духовий оркестр 14-ої окремої механізованої бригади.

img_8793
img_8796
img_8798
img_8803
img_8811
img_8819
img_8826




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця