<

У Володимирі-Волинському почали видавати «пакунок малюка»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 24.09.2018 / Володимир /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському 14 сімей, у яких з 1-го вересня народилися дітки, отримали «пакунок малюка». На минулому тижні в управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради доставлено 14 комплектів одноразової грошової допомоги.

Від 1-го вересня у Володимир-Волинському пологовому будинку народилося 19 малюків. Тому видачу пакунків будуть здійснювати соціальні служби за місцем проживання сім’ї з новонародженою дитиною, відповідно до отриманих у пологовому будинку заяв, – йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

Допомога являє собою картонну коробку-колиску, у якій знаходяться одноразові підгузки, пелюшки, одяг для новонароджених, вологі серветки, термометр, ножиці, ковдра, плед, рушник, іграшка-брязкальце, дитячий крем та рідке мило.

Першою такою родиною у Володимирі-Волинському стала сім’я Дукельських, ще 13 пакунків сьогодні ж, 24-го вересня, отримають маленькі володимирчани.

Секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський, начальник управління соціального захисту населення Олександр Смикалюк та соціальні працівники привітали молоду родину з народженням маленького Тимофійка. Мама новонародженого хлопчика Наталія Дукельська подякувала за такий візит і зазначила, що пакунок малюка – суттєва допомога від держави молодим сім’ям.

24-го вересня 2018 року довгоочікувані «Пакунки малюка» отримали щасливі матусі новонароджених дітей. Станом на 21 вересня у місті Володимирі-Волинському народили діток 19 жінок, тож зовсім скоро пакунки доставлять додому тим, хто встиг виписатися“, – написав у Фейсбук Володимир Коломий, заступник начальника управління соцзахисту населення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця