<

У Володимирі-Волинському близько 50-ти дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування отримали матеріальну допомогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:56 | 30.08.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

30-го серпня міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк зустрівся з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, а також дітьми з родин загиблих воїнів АТО. Зустріч відбулася з нагоди наближення Дня знань – 1-го вересня.

Петро Саганюк вручив школярам канцелярське приладдя, зошити, а також грошові допомоги у розмірі 900 грн. Всього допомоги отримало 48 дітлахів.

“Ви відпочили і з новими силами приступите до навчання в школах. Не можемо забути, що вчора була чергова річниця трагедії під Іловайськом. Ми схиляємо головами перед тими, хто загинув, захищаючи Україну. Надіємося, що скоро закінчиться ця клята війна. У п’ятницю розпочинається новий навчальний рік. Усі школи готові до нього. Тільки з міського бюджету для ремонту навчальних закладів було виділено більше 6-ти мільйонів гривень. Сьогодні міський бюджет дозволяє виділяти стільки коштів, скільки потребує освіта”, – розповів Петро Саганюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця