<

У Володимирі-Волинському «забули» про необхідність вивішувати прапор УПА на державні свята

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:13 | 14.10.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

В неділю 14-го жовтня у Володимирі-Волинському відзначають 76-ту річницю від створення ОУН-УПА та День захисника. Окрім традиційних урочистостей, цьогоріч стало обов’язковим вивішування червоно-чорного прапору в державні свята біля адміністративних приміщень міста.

Під час урочистостей на центральній площі міста, депутати міської ради почали висловлювати обурення тим, що рішенням попередньої сесії було вирішено вивішувати червоно-чорний прапор. Мовляв, 14-те жовтня це якраз той день, коли шану воїнам УПА можна віддати не лише словами з трибуни, але й конкретними діями.

Нагадаємо, червоно-чорний стяг має майоріти на будівлі Володимир-Волинської міської ради. Таке рішення прийняв депутатський корпус міста 7-го вересня.Ініціатором такого рішення стала депутатка Ірина Мельник. В проекті жінка запропонувала підняти прапор ОУН на всіх адміністративних будівлях міста, а також рекомендувати місцевим підприємцям підтримати ідею.

У коментарі журналісту інтернет-видання “БУГ”, секретар міської ради Олег Свідерський повідомив, що рішення було прийняте і згідно нього ініціатори мали надати або сприяти тому, щоб стяг вивісили. Так як ініціатори не передали стяг, це питання довелося вирішувати в ході святкувань.

Об 13:30 Свідерський в телефонній розмові повідомив, що ініціатори рішення передали стяг і він вже майоріє при вході до міської ради.

Читайте також76-ту річницю від створення УПА відзначили у Володимирі-Волинському




коментарів: 3
  1. було б дуже добре як би пані Мельник так дбала ,як дбає за вивішування прапора, за те , щоб депутати міської радив тому числі і особисто вона сама чіттко дотримувались при прийнятті своїх рішень законодавства України а фактично частенько дбають за вирішення свлїх власних інтересів , особливо їх і тому числі пані Мельник цікавить тема отримання лакомих земельних ділянок чи іншого майна в місті ….

    • А ти звідки так багато знаєш про пані Мельник? Спиш з нею чи прислуговуєш? Ти краще спитай її де такий прапор можна взяти і причепи собі на хаті, раз те все інше, що її цікавить тебе не цікавить. Хіба ж ти не патріот?

  2. ініціатори не передали стяг…То вже з розряду клоунади. Ну і дав, пан Свідерський. Ото виправдав мера))))Невдало.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця