<

У Володимирі-Волинському вирішили використовувати прапор ОУН на рівні з державним. Мороз «проти»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:03 | 7.09.2018 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарів 20

Червоно-чорний стяг відтепер майорітиме на будівлі Володимир-Волинської міської ради. Таке рішення прийняв депутатський корпус міста 7-го вересня.

Ініціатором такого рішення стала депутатка Ірина Мельник. В проекті жінка запропонувала підняти прапор ОУН на всіх адміністративних будівлях міста, а також рекомендувати місцевим підприємцям підтримати ідею.

Противником такого рішення виступив депутат Руслан Мороз, який апелюючи кризовим становищем на Сході країни стверджував, що рішення лише принесе негатив для міста.

“Нам не треба провокувати один одного. Не треба щоб Захід, Схід і п’яте та п’ятидесяте…нам треба мир. Якщо ми тут робимо якісь речі щоб сподобатися, то ми маємо усім подобатися. Тому давайте оці всі “раздражительниє фактори” будемо прибирати.  Тому моя позиція зняти і не голосувати за це рішення взагалі,” – виступив депутат Мороз.

Рішення використовувати прапор ОУН отримало 20 голосів “за” і було прийнято.




коментарів: 20
  1. Яка перемога ! яскрава та блискуча ! вона забеспечить мир на сході, сниження ціни на газ і безумовне покращення в самому Володимир-Волинське ! кожному депутату – премію !

  2. Ну-ну. Вже є рішення суду, що не можна вішати на міській раді нічого крім державного і місцевої символіки. Буде ще одне рішення суду. Паша ще раз облажається

  3. Слава Украини!
    Вбишайте всих нагиляки хто не погоджуеться з поапором ОУН.
    Без суда и слидства.

    • …а також тих, хто не погоджується з цінами на газ, з безкоштовною медициною, з тим шоб пеця був президентом довго ! Слава Україні !

  4. Ось це в нас тільки і виходить що прапори,пам’ятники,назви,шпіль! Все для економічного розвитку регіону!!!! Більше немає проблем!!! Тільки в ‘пані патріотки’чомусь діти живуть і працюють в Польщі а не в розвиненій Украіні,напевно все через відсутність прапору!!!

  5. пропоную перефарбувати всі будинки в колори цього славного прапору ! хай у ворога в очах завжди стоїть і нагадує про досягнення героїв УПА і особливо їхніх нащадків, які побороли клятих комуняків і підняли життя народу на недосягну висоту ! Героям слава !

  6. У мадам Ірини Мельник не все в порядку з головою такі речі пропонувати так там у всіх проблеми з головами раз таке схвалюють, забули напевно як воно було … в 40 вих .З державним прапором все зрозуміло .Ми -держава !!!

  7. Народ ,а що вас всіх так вкурвило ,що аж піна з рота летить ,що кобаски за три рублі закортіло ,чи ніяк не можете забути про союз ,то поідьте в ДНРЛНР там якраз залишились його послідовники ,будуть вам раді ,а під чорно-червоним прапором гинули наші діди які прагнули незалежності краіни в якій и живете .

    • о ! нарешті пан гей пояснив, шо незалежність це те саме, шо ви всі зараз маєте ! саме за це гинули його діди ! ну шо, вони перемогли, героям слава !

    • Та не всіх тут вкурвило, а пару совкових відщепенців. Беріть свого мороза і п……те в рашу.Там від таких як ви тащаться і балдєють.Щасливої дороги!

    • закортіло не “кобаски за три рублі” а соціальної справедливості. Хоча якшо ви вкрали досить багато, то дійсно, нашо воно вам..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок