<

У Володимирі-Волинському з 23 червня відновлять курсування міського громадського транспорту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:29 | 22.06.2020 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ коментарі 2

Із 23-го червня за умови дотримання всіх карантинних вимог у Володимирі-Волинському знову курсуватимуть маршрутки та автобуси.

Подібне рішення прийняли 22-го червня у Володимирі-Волинському під час міської комісії ТЕБ і НС.

Зазначимо, що у Володимирі-Волинському це вже друга спроба відновити курсування громадського транспорту у карантин.

Раніше курсування міських маршруток і автобусів відновили з 2 червня, проте за 5 днів обласна комісія ініціювала його відміну.

За словами міського голови Петра Саганюка, відновити пасажирські міські перевезення вимагають перевізники, людям також потрібно добиратися на роботу і на дачі.

Як зазначили, у громадський транспорт можна буде заходити тільки у масці, також бажано одягати рукавички. Перевезення дозволили лише сидячих пасажирів, на зупинках громадського транспорту також вимагатимуть дотримуватися дистанції.




коментарів: 2
  1. Міський думає ” правильно” по відновленню руху маршруток в місті … але тільки в напрямку для бюджету країни – бо менше пенсіонерів то і грошей для пенсій треба менше . Адже відомо , що підхопити вірус в міських маршрутках , які нагадують консервні банки ( по обєму та по висоті ) навіть в масках , які практично легко пропускають вірус внаслідок його малої величини буде дуже легко . Чому не можна , щоб трохи зменшити загрозу заразитись, тимчасово не пустити по місту , автобуси -гармошки , які вже декілька років без діла стоять на території ” Полігону”… Ну трохи дорожче вийде , але це як раз та ситуація коли треба думати за здоровя і життя мешканців міста …

  2. Шановні схаменіться! Ви проаналізуйте скільки випадків на дорогах , збивають водії велосипедистів по трасах добираються своїм ходом до села! По всій Україні чомусь статистику ніхто не веде! Всі замовчують, реанімації переповнені мабуть ще й такими?! А скільки сімей розпалось за той карантин це щось страшне, тільки з моїх знайомих 3 сім‘ї в яких малі діти! Чому цого ніхто не аналізує?! Не зважає?!А скільки від параної на фоні ковіда, серцеві напади, депресивні стани від самоізоляції, істерики, недоїдання від нестачі грошей, самонавіювання….. і т д і т п . Це вже не жарти реально!!! Порахуйте скільки людей із зламаними бізнесами, засобами на існування , зруйнованим психологічним і фізичним здоров‘ям!! Це не статистика, мабуть співставляти не сумісно з 2 чи 3 смертельними випадками які стались через паралельний перелік хвороб, і ослаблений імунітет. А в воді скільки зарази і з літаків які розпиляють всяку всячину нам на голови. Чому мовчимо ! Ду….май….те!….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця