<

У Володимирі-Волинському привітали володарів кубку України з футзалу – жіночу команду «Ладомир»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 23.05.2019 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

23-го травня у приміщенні Володимир-Волинської міської ради вручили подяки, квіти і грошові премії спортсменкам футбольної команди «Ладомир», які нещодавно вибороли перше місце у Чемпіонаті України з футзалу серед дівчат 2004-2005 років народження (вища ліга).

Привітали і подякували за плідну роботу тренеру Олегу Бортніку. Подяки вручили людям, котрі підтримували команду.

Директор Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Волинської обласної ради Валентин Вірковський зазначив, що команда сьогодні складається з випускників та вихованців закладу. Він також додав, що для того, щоб виходити на новий рівень і зробити кращі умови для футболісток, потрібно більше фінансів і спонсорів.

“Ми говоримо, що “Ладомир” – це не просто шкілька команда, а команда міста і області. Це наш імідж. Єдина команда у Волинській області, яка грає у Прем’єр-лізі великого футболу і футзалу.

Дівчата практично всі виконали норматив майстра спорту з футзалу”, – зазначив керівник освітнього закладу.

Привітав спортсменок міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк. Він вручив дівчатам і тренеру грамоти, квіти та грошові премії. Капітан футбольної команди у відповідь вручила меру медаль, як символ вдячності за допомогу.

Подякували у цей день і людям, які надавали підтримку команді: спортивному директору ФК «Волинь» Валентину Кошельнику, народному депутату України Ігорю Гузю та іншим.

Нагадаємо, що раніше спортсменкам влаштували урочисту зустріч в освітньому закладі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця