<

У Володимирі-Волинському провели профілактичні бесіди з людьми, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:51 | 2.06.2020 / Володимир / , /
Перегляди
149
/ 1 коментар

1-го червня у Володимир-Волинському міськрайонному відділі філії ДУ «Центр пробації» у Волинській області провели день соціального працівника.

З особами, які засуджені до покарання не пов’язаного з позбавленням волі, проводились профілактичні бесіди стосовно належного виховання дітей, створення відповідних санітарно-гігієнічних умов проживання, недопущення вчинення насильства в сім’ї та порушення прав дітей, – йдеться на сайті Володимира-Волинського.

У системі засобів виправлення і ресоціалізації умовно засуджених важливе місце займає соціально-виховна робота. Така робота спрямована на формування та закріплення прагнення до заняття суспільно-корисною діяльністю, сумлінного ставлення до праці, дотримання вимог законів та інших прийнятих у суспільстві правил поведінки, підвищення їх загальноосвітнього і культурного рівнів.

В ході проведеної бесіди піднімалися питання проблем сім’ї, зайнятості, внутрішньо-особистих та соціально-економічних проблем. 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця