<

У Володимирі-Волинському посилюють заходи для мінімізації ризиків поширення коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:35 | 13.03.2020 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

До боротьби з коронавірусом готуються у Володимир-Волинському ТМО. Зокрема, в наявності є 12 комплектів спецодягу, 20 тисяч масок, 12 кисневих концентраторів, дезінфікуючі засоби, 8 апаратів штучної вентиляції легень.

Відповідне розпорядження “Про тимчасові заходи для мінімізації ризиків поширення коронавірусу COVID-19” підписав міський голова Петро Саганюк, – йдеться на офіційному сайті Володимира-Волинського.

Підготовлені бокси в інфекційному відділенні, щоб приймати людей на карантин і лікування у випадках розповсюдження коронавірусу. Також проведено навчання медперсоналу.

Вже найближчим часом буде закуплено 75 тестів, якими можна діагностувати захворювання, 100 респіраторів та 100 захисних костюмів та медикаменти.

У зв’язку з оголошенням картину на території міста закликають жителів Володимира-Волинського дотримуватися правил, що рекомендує Міністерство охорони здоров’я, правил гігієни, уникати багатолюдних місць, без нагальної потреби не відвідувати закладів та установ органів місцевого самоврядування та державної влади, котрі продовжують працювати у штатному режимі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер