<

У Володимирі та селах громади оголошується триденна жалоба через трагічну загибель військовослужбовиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:02 | 11.06.2021 / Володимир / , /
Перегляди
3258
/ коментарі 4

У зв’язку із загибеллю в районі проведення ООС 9-го червня нашої землячки Карини Шемчук, міський голова Ігор Пальонка підписав розпорядження оголосити 11-13 червня днями жалоби на території громади.

22-річна Карина Шемчук народилась у Володимир-Волинському районі, проживала у місті, де закінчила школу-інтернат (нині ліцей “Центр освіти”), після якого вступила до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (Львів).      

10-го червня відбулось прощання особового складу 128 бригади із трагічно загиблою військовослужбовицею. У Володимирі з Кариною попрощаються 13-го червня.

У зв’язку із жалобою упродовж трьох днів з 11-го по 13-го червня на адміністративних приміщеннях органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій мають бути приспущені Державний Прапор України з чорною стрічкою.

Також обмежується проведення розважальних і концертних заходів, спортивних змагань на території громади. Окрім цього, заборонене звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства та у громадському транспорті.

Читайте також: В ООС загинула вихованка школи-інтернату у Володимирі




коментарів: 4
  1. У ВСУ заявили, що причиною смерті став суїцид,треба розслідувати хто довів!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця