<

У Володимирі та Нововолинську провели масштабну операцію з затримання наркоторговців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:32 | 15.09.2020 / Володимир / , /
Перегляди
31
/ коментарі 2

15-го вересня неподалік Володимира-Волинського «на гарячому» затримали організаторку злочинного угрупування, яке займалось збутом наркотиків на Волині. Організатора та двох виконавців затримали за результатами проведених обшуків у Володимирі, Нововолинську та Льотничому.

Одну з осіб групи оголосили у державний розшук України, як таку, що ухиляється від органів досудового розслідування.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Як розповідають, організаторку затримано «на гарячому»: жінка перевозила у своєму транспортному засобі чергову партію наркотичної речовини, вагою понад 10 грамів, для подальшої реалізації.

Цього ж дня поліцейські провели 8 санкціонованих обшуків за місцем проживання, володіння та у транспортних засобах фігурантів у містах Володимир-Волинський, Нововолинськ та селі Льотниче. 

Встановлено, що четверо учасників злочинного угрупування розподілили між собою ролі та узгодили план незаконної діяльності, діючи з корисливих мотивів, з метою незаконного збагачення, налагодили канал надходження та подальший збут особливо небезпечного наркотичного засобу «амфетаміну», «субутексу» в особливо великих розмірах на території Волинської області.

“Зокрема, організаторка, з метою особистої наживи, отримувала поштові посилки з забороненими до обігу наркотичними та психотропними речовинами, після чого фасувала їх та зберігала з метою збуту особисто або із залученням інших учасників організованої групи.

Ще троє виконавців наперед отримували замовлення та протягом дня збували наркотичні засоби та психотропні речовини на території Волинської області”, – йдеться у повідомленні.

У результаті проведених обшуків виявлено та вилучено грошові кошти різних номіналів у сумі понад 100 тисяч гривень, які фігуранти злочинного угрупування попередньо отримали за збут наркотичних засобів.

А також виявлено згортки та поліетиленові пакети з речовину білого кольору, зовні схожою на наркотичні засоби, у кількості близько 400 грамів, 96 блістерів таблеток «субутекс», мобільні телефони, банківські картки, пристрої для вживання наркотичних речовин, електронні ваги з нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору тощо.

“Попередньо, вартість вилучених наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» складає понад  600 тисяч гривень”, – інформують правоохоронці.

Усім учасникам організованої групи повідомлять про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України КК України з кваліфікуючою ознакою «вчинене організованою групою». 

Незаконну діяльність припинено працівниками управління стратегічних розслідувань у Волинській області Департаменту стратегічних розслідувань спільно з працівниками Володимир-Волинського відділу поліції та роти ТОР УПП у Волинській області, за процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури.




коментарів: 2
  1. Молодці співробітники ДСР!!! Завдяки Вам наші міста очищаються від нарко-виродків та іншого нарко-бидла. Успіхів Вам !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер