<

У Володимирі судили турка, який хотів незаконно перетнути українсько-польський кордон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 21.12.2020 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Громадянин Туреччини, який спробував незаконно перетнути українсько-польський кордон поза пунктом пропуску, заплатить 8,5 тисяч гривень штрафу.

До Володимир-Волинського міського суду із заявою про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який намагався незаконно перетнути державний кордон, звернувся начальник відділу прикордонної служби «Амбуків» Луцького прикордонного загону.

Слухання справи відбулось 16-го грудня. Про це йдеться у постанові суду.

Так, 11-го грудня, близько 10:00 громадянин Республіки Туреччина в складі групи осіб спробував незаконно перетнути кордон із України в Республіку Польща поза пунктом пропуску. Чоловіка затримали офіцери ПОРВ спільно з п/н «Група реагування» у Нововолинську.

В судове засідання турок не з’явився, однак подав заяву в якій свою вину у вчиненні інкримінованного йому правопорушення визнав повністю.

Розглянувши матеріали справи, суддя визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 204-1 КУпАП, і призначив йому покарання у виді штрафу, розміром 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8 тисяч 500 гривень. Також він заплатить 420 гривень судового збору.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця