<

У Володимирі створюють реєстр зелених насаджень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:05 | 12.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
461
/ Коментарі відсутні

За даними директорки КП «Троянда» Ольги Ломанської в загальному на догляді підприємства знаходяться: 2691 дерево, 9296 неколючих та 450 колючих кущів.

Ці цифри змінюються, адже у громаді регулярно проводяться акції з висадки дерев, створюються сучасні рекреаційні зони та озеленення, – повідомляють на сайті міста.

Так, в результаті реалізації проєкту громадського бюджету «Квітучі дерева» (автор – Катерина Гнатюк) на вулиці Луцькій у районі парку «Риловиця» цього року було висаджено 25 сакур.

А насадження «Слов’янського» парку, в результаті реалізації громадського бюджету ( проєкт «Квітучому місту – квітучий парк», автор – Олена Кандиба) були урізноманітнені екзотичними деревами та кущами.

Працівники підприємства у 2021 році здійснили аудит трьох парків, в процесі якого рахували та фіксували вид насаджень, їхній стан, аби вибудовувати ефективну систему догляду та своєчасного кронування.

У планах КП провести облік усіх насаджень та висвітлити його на офіційному вебсайті громади. Облік буде містити інформацію про типи, видовий склад, вік, якість та кількість зелених насаджень на території населеного пункту.

Таким чином, мешканці бачитимуть роботу у напрямку озеленення міста і громади та зможуть долучатися до неї, орієнтуючись у видах рослин, які успішно ростуть у нашому кліматі. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця