<

Комунальні підприємства Володимира разом із рятувальниками тестували резервні джерела живлення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:03 | 13.10.2022 / Володимир / , /
Перегляди
232
/ Коментарі відсутні

11-го жовтня у Володимирі розпочались спільні навчання комунальних служб громади та працівників підрозділу ДСНС щодо застосування резервних джерел живлення об’єктами критичної інфраструктури у випадку надзвичайної ситуації.

Про це йдеться на сайті міста.

Через масові ракетні обстріли, які уже другий день тероризують Україну, у багатьох регіонах спостерігаються перебої з електропостачанням, адже під прицілом ворога, у першу чергу, об’єкти критичної інфраструктури.

Для того, щоб жителі Володимирської громади були забезпечені водою та теплом, навіть у випадку відсутності електрики, комунальні служби застосовуватимуть резервні джерела живлення.

На практиці відпрацьовували алгоритм дій на КП «Володимирводоканал», працівники якого вимкнули на певний час водопостачання у місті та знову запустили через генератор. Тестування пройшло успішно, тож комунальники переконались, що в разі надзвичайної ситуації зможуть і надалі постачати воду жителям громади.

Таке ж практичне відпрацювання резервних джерел живлення проводитиметься і на інших комунальних підприємствах громади упродовж цього тижня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота