<

У Володимирі розпочалась Декада українського борщу, під час якої збиратимуть кошти на армію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:10 | 14.07.2022 / Володимир / /
Перегляди
472
/ Коментарі відсутні

З 14-го по 24-те липня у ТРЦ «Княгині Ольги» розпочалась Декада українського борщу задля наближення перемоги України. Щоденно у цей період з 13:00 до 15:00 в рамках програми «Український борщ – нашим захисникам» усіх охочих частуватимуть національною стравою.

На заході були присутні власники ТРЦ, які організували дійство, Оксана і Сергій Веремчуки, заступник міського голови Андрій Гудим та мешканці міста. Після культурної програми, яку проводив Дмитро Тєрьохін, та частування запашною національною стравою з пампухами та салом з часником, усі охочі робили пожертви у спеціальну скриньку. Виручені кошти вкінці програми передадуть на потреби наших захисників.

Нагадаємо, нещодавно організація ЮНЕСКО внесла культуру приготування українського борщу до списку світової нематеріальної культурної спадщини.

Захід лише розпочався, і триватиме десять днів. Тож усіх охочі щодня, з 13:00 до 15:00 у закладі можуть поласувати борщем та зробити пожертви для ЗСУ. Окрім цього у Княгині Ольги проводитимуть майстер-клас з приготування національної страви. По завершенні Декади українського борщу, 24-го липня визначатимуть найкращу страву.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа