<

У Володимирі привітали з днем народження сина загиблого Героя Василя Крищука

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:39 | 14.11.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
1788
/ коментарі 2

14-го листопада у Володимирі привітали з днем народження старшого сина загиблого Героя Василя Крищука Вадима, якому цього дня виповнилося 11 років.

Про це йдеться на сайті міста.

Вадим навчається у 5-му класі ліцею “Центр освіти”. Каже, що дуже подобається вивчати інформатику, історію, математику та англійську.

Хлопчик із захопленням відвідує гурток бойового гопака та комп’ютерні курси, а щонеділі поспішає із молодшим братиком та мамою до недільної школи. У майбутньому хлопчик мріє стати військовим як тато, або будівельником.

Його батько – старший солдат 14-ї ОМБр, командир спостережного пункту Василь Крищук, загинув 18 серпня 2018 року в районі поселення Золоте-4 Попаснянського району, де першим прийняв бій з ДРГ терористів.

Смерть 36-річного бійця настала від кулі у серце, яка увійшла збоку від бронежилета. Уже за тиждень він планував відсвяткувати День незалежності України зі своєю родиною, адже на нього чекала двотижнева відпустка.

З нетерпінням очікував на татове повернення старший син Вадим, який мріяв піти до 1-го класу за руку зі своїм батьком-героєм. Тепер тато його оберігає як воїн Небесного Легіону.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця