<

У Володимирі попрощалися із загиблим Героєм Юрієм Шліхтою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:22 | 9.04.2022 / Володимир / , /
Перегляди
3259
/ Коментарі відсутні

9-го квітня навіть «небо плакало», прощаючись з 47-річним володимирчанином Юрієм Шліхтою, якого Володимир зустрів, стоячи навколішках напередодні.

Відспівали загиблого військовослужбовця у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, – повідомляють на сторінці громади у фейсбуці.

Ще один військовий з Володимира віддав життя за Україну: просять зустріти Героя живим коридором

Навколо труни, яка потопала у живих квітах та сльозах рідних, зібрались сотні людей – родина, побратими, духовенство, представники влади, друзі, колеги та жителі громади, які прийшли розділити біль втрати іще одного нашого земляка.

Ніхто не міг стримати сліз, коли після заупокійної літургії слово узяла одна з доньок Юрія Шліхти, яка розповіла кілька теплих спогадів про батька, подякувала усім, хто прийшов вшанувати його пам’ять, та зазначила, що має надію, що його смерть не була даремною, а Україна скоро переможе у війні з російським окупантом.

Читайте також: Зустріли загиблого Героя військовослужбовця Юрія Шліхту: володимирчани зробили живий коридор

У Юрія Шліхти, якого хтось знав як спортсмена, а хтось як вчителя, шахтаря, депутата сільради чи військовослужбовця, залишилась дружина, двоє доньок та маленька онука. Двоє рідних братів та зять полеглого Героя нині також на фронті, обороняють нашу незалежність.

Поховали загиблого з усіма військовими почестями на кладовищі у його рідному селі Новосілки.

Інтернет-видання «БУГ» висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героя




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер