<

Мешканці Володимирської громади провели в останню дорогу загиблого Героя Олександра Денисюка

16:08 | 11.04.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
1336
/ 1 коментар

Навколішки, коридором шани, проводжали в останню дорогу мешканці Володимирської громади полеглого земляка – інспектора прикордонної служби вищої категорії, штаб-сержанта Олександра Денисюка.

Прощання із загиблим захисником відбулось 11-го квітня у соборі Святого великомученика Юрія Переможця, повідомляють на сайті міста.

Труна з тілом загиблого Олександра Денисюка, що потопала у живих квітах, провела у військовому храмі усю ніч. Попрощатись із прикордонником, який віддав своє життя, захищаючи рідну землю, вшанувати його прийшли його  рідні, близькі, друзі, побратими, представники влади та небайдужі мешканці. Під час чину похорону ніхто не міг стримати сліз, адже жорстока війна осиротила іще одну родину з нашої громади.

Олександр Денисюк народився 11-го січня 1979 року, з 1999 року служив у прикордонній службі, був вірним присязі та гідно виконував свій громадянський обов’язок. Був люблячим чоловіком, батьком, сином… Життя захисника обірвалось 5-го квітня на Донеччині під час виконання бойового завдання.

Поховали штаб-сержанта з усіма військовими почестями на Алеї Слави Федорівського кладовища. 

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття родині Героя! Вічна пам’ять Захиснику!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок