<

У Володимирі обрали начальника відділу культури та очільницю іще одного відділу ЦНАПу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:19 | 13.05.2021 / Володимир / , /
Перегляди
92
/ 1 коментар

13-го травня у залі засідань Володимир-Волинського міськвиконкому відбулись два конкурси на заміщення вакантних посад – начальника  відділу культури та мистецтва управління з гуманітарних питань, а також начальника відділу ведення реєстру територіальної громади та паспортних послуг управління «Центр надання адміністративних послуг». Ними стали Анатолій Сурмик та Марія Ковальчук відповідно.

Конкурси відбулись у два етапи – о 10:00 кандидати на вакантні посади складали письмові іспити на знання законодавства України, а близько обіду проходили усну співбесіду. За кожне завдання конкурсна комісія виставляла бали, за підсумком яких визначали претендента, котрого і рекомендуватимуть міському голові призначити на ту чи іншу посаду, – повідомляють на сайті міста.

Начальник відділу культури

На посаду начальника відділу культури претендували діючий очільник цього відділу Роман Віслобоков та Анатолій Сурмик. За результатами двох етапів конкурсу на 2 бали кращий результат показав Анатолій Сурмик, тож саме його конкурсна комісія рекомендуватиме на посаду начальника відділу культури.

Довідково: Анатолій Іванович Сурмик народився 4 вересня 1978 року.

Освіту здобув у Волинському державному університеті ім. Л. Українки за спеціальністю «Соціальна педагогіка».

Досвід роботи: 2000-2006 рр. – психолог ЗОШ №2 м. Володимир-Волинський.

2006-2013 рр. – начальник відділу культури та туризму Володимир-Волинської РДА.

2014-2017 рр. – директор Волинського обласного соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Начальник відділу ведення реєстру територіальної громади та паспортних послуг управління ЦНАПу

На посаду начальника відділу ведення реєстру територіальної громади та паспортних послуг управління ЦНАПу подали документи сім кандидатів з яких на конкурс з’явились лише троє: Олександр ШтикМарія Ковальчук та Наталія Новосад. Із невеликим відривом перемогу у конкурсі здобула Марія Ковальчук.

Довідково: Освіту 53-річна Марія Григорівна Ковальчук здобула у Львівському політехнічному інституті за спеціальністю «інженер-електрик» та у ВДУ ім. Лесі Українки за спеціальністю «економіст».

Досвід роботи: Грудень 1991 – серпень 2001 – майстер ВАТ «Сільгоспенерго».

Серпень 2001 – липень 2009 – касир, старший бухгалтер, старший касир, старший економіст, в.о. керуючого відділенням, керуючий відділенням Луцької філії АТ «Укрінбанк».

Жовтень 2009 – вересень 2013 – директор ФПП «Бізнес-центр».

Вересень 2013 – травень 2014 – оператор диспетчерської служби, головний економіст ПТМ «Теплокомуненерго».

Березень 2016 – теперішній час – адміністратор ЦНАПу.

Нагадаємо, раніше за результатами конкурсів:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер